Hoe kun je winnen met roulette

  1. Beste Casino Odds In België: Kortom, Regent Play biedt een gevarieerde game-ervaring voor ervaren klanten en beginners.
  2. Belg Casino Storting - Tijdens Tumbles, wild symbolen niet exploderen.
  3. Top 10 Belg Gokkasten: De groovy soundtrack, felle lichten en smakelijke cocktails nemen spelers mee op een virtuele avond in de stad.

Zwolle casino

Geen Storting Onmiddellijke Opname Casino België
Er zijn nogal wat casino's verspreid over het Merseyside gebied.
Roulette Online Alleen In België
Uiteindelijk wil je natuurlijk minstens één van de hoofdprijzen over hebben.
Niet alle territoriale Bekerwedstrijden kunnen Hollywood-achtig zijn.

Utrecht staatsloterij

Beste Online Gokkasten Applicatie In België
Een geweldig spel, gespeeld op telefoons, kan mensen helpen verbinding te maken met familieleden en vrienden.
Machine Locatie In Brussel
Natuurlijk kan het Casino met de Britse licentie spelers van over de hele wereld accepteren en dat doen ze.
Slots Jackpot Casino No Deposit Bonus

Grilled fennel with truffle oil and parmesan cheese

Grilled fennel with truffle oil and parmesan cheese

Grilled fennel with truffle oil and parmesan cheese

05/05/2018
: 1
: 5 min
: 15 min
: 20 min
: Easy

Fennel is an awesome vegetable that unfortunately does not show up on the table of many people. The anise flavor of raw fennel is not to everyone's taste. When you bake fennel in a pan or grill it slowly, the anise flavor dissapears for the most part and instead you get a mild flavor that is easily pairable with various flavors. Here I decided to combine it with the strong flavors of olive oil and parmesan cheese. The dressing is balanced with some lemon juice for a fresh touch. If you don't like truffle, you can easily omit it and replace it with olive oil.

By:

Ingredients
  • 1 fennel
  • 2 tablespoons of olive oil
  • 1 tablespoon of truffle oil
  • 2 tablespoons of lemon juice
  • Salt and pepper
  • Parmesan cheese
Directions
  • Step 1 Preheat the grillpan or fire on the BBQ.
  • Step 2 Cut the fennel lenghtwise in strips of 1-2 cm thickness. Keep the greens to use at the end as garnish.
  • Step 3 Grill the fennel for approximately 15 minutes on a medium heat or until tender (but still with some bite to it). Turn regularly and transfer to a plate.
  • Step 4 For the dressing, mix the olive oil, truffle oil, lemon juice, salt and pepper.
  • Step 5 Pour the dressing over the fennel.
  • Step 6 Finish with fine slivers of parmesan cheese and garnish with the greens of the fennel.
  • Step 7 Serve hot.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *