Toast met avocado en champignons

Toast met avocado en champignons

Toast met avocado en champignons

06/15/2019
: 1
: Eenvoudig

Avocado en champignons op toast is niet voor niets een klassieke combinatie. Met dit eenvoudig recept tover je in geen tijd een geweldig ontbijt of brunch op tafel. Voor extra smeugheid voeg ik een beetje yoghurt toe aan de avocado.

Door:

Ingrediënten
  • 4 champignons
  • 1 baby avocado
  • 1 dikke snede brood
  • Zout
  • Peper
  • 1 eetlepel yoghurt of platte kaas
  • Boter
  • 1 teentje look
  • 1 theelepel chillivlokken
  • Verse tijm
Instructies
  • Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Stap 2 Toast het brood gedurende een 5-10 minuten.
  • Stap 3 Snij de champignons in schijfjes en versnipper de look.
  • Stap 4 SMelt een beetje boter in een pan en stoof de champignons samen met de look op een medium vuur aan gedurende een 5tal minuten.
  • Stap 5 Voeg de tijm en de chillivlokken toe en kruid af met peper en zout. Laat nog een 2tal minuten stoven.
  • Stap 6 Plet de avocado en meng met de yoghurt en kruid af met peper en zout.
  • Stap 7 Smeer de avocado over de toast en schep de champignons er bovenop.
  • Stap 8 Werk af met verse tijm.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *