Crackers met rode biet en ricotta

Crackers met rode biet en ricotta

Crackers met rode biet en ricotta

05/27/2018
: 1
: 10 minuten
: 10 minuten
: Eenvoudig

Deze crackers zijn een perfect gerechtje als ontbijt, maar kunnen ook als apperitiefhapje dienen. De aardse smaak van de rode biet gaat erg goed samen met de romige ricotta. Voor dit recept heb ik er bewust voor gekozen om de kruiding zo eenvoudig mogelijk te houden en de ingrediënten voor zich te laten spreken. Met de hoeveelheden in dit basisrecept heb je voldoende voor 3 tot 4 crackers.

Door:

Ingrediënten
  • 1 rode biet (medium - vooraf gegaard)
  • 2 eetlepels yoghurt
  • Ricotta (125g)
  • Peper
  • Zout
  • Crackers
  • Bieslook
Instructies
  • Stap 1 Blend de rode biet samen met de yoghurt fijn en kruid af met peper en zout.
  • Stap 2 Mix de ricotta met een vork glad in een kommetje en kruid af met peper en zout.
  • Stap 3 Schep de ricotta over in een spuitzakje.
  • Stap 4 Hak de bieslook fijn.
  • Stap 5 Smeer de rode biet over de crackers, spuit enkele puntjes ricotta op de crackers en werk af met de bieslook.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *