Bingo rekenen

  1. Recensies Over Wereldwijde Online Casinos In België: Debetkaart stortingen en opnames zijn niet meer voldoende - een modern online casino moet een beetje dynamischer dan dat.
  2. Gent Casino Review België - U kunt de tijd en het geld dat u uitgeeft beperken en uzelf zelfs volledig uitsluiten.
  3. Club Gold Casino Review België: Als u speelt vanuit de VS, GBP zal worden geselecteerd als de standaardvaluta voor transacties en weddenschappen, maar dit kan worden gewijzigd met gemak als iets anders de voorkeur heeft.

Tilburg loterij lotto

Het Best Beoordeelde Online Casino Voor Belg Spelers
Naast nieuw uitgebrachte spellen biedt Lucky Bets Casino ook verschillende exclusieve spellen en klassiekers zoals Hit the Bank, Classic Blackjack Gold en Pirate's Hoard.
Magic Win Casino Review België
Het is de moeite waard om de instructies van de gokautomaat in detail te bestuderen voor meer complexe punten die meer aandacht vereisen.
Anders verlopen de winnende loten en keert het geld terug naar de schatkist van de loterij.

Poker Haarlem

Factuur Van Het Casino Van Luik
Wanneer een prijs wordt gewonnen is er het geluid van een elektrische flits zoals je zou denken dat een taser wordt afgevuurd zou kunnen maken en je ziet de winnende kaart in een afbeelding van de God Atlas ondersteunen van de wereld op zijn schouders.
Nieuwste Casinos In Luik Zijn Een Must See
U bent niet verplicht om een BetUK bonus code.
Casinos Online In België Met Echt Geld Sites

Sandwich with hummus and avocado

Sandwich with hummus and avocado

Sandwich with hummus and avocado

01/04/2018
: 4
: 5 min
: 10 min
: 15 min
: Easy

This sandwich needs no introduction. Who doesn't like hummus or avocados? The pomegranate seeds give some extra bite and a pleasant sweet-sour taste to the dish. In other words: food heaven! Tip: cut the pomegranate in half and tap with the back of the spoon on the back of the pomegranate to easily release the seeds.

By:

Ingredients
  • 1 clove of garlic
  • 250g chickpeas (boiled or tinned)
  • 2 tablespoons tahini
  • Juice of 1 lemon
  • 1 teaspoon cumin powder
  • 50ml mild olive oil
  • 1/2 teaspoon cayenne pepper
  • Salt (fine)
  • 4 slices of multi-grain bread (2-3 cm thickness)
  • 2 ripe avocados
  • Fleur du sel
  • 4 large tablespoons pomegranate seeds
  • Radish shoots (Alternative: finely chopped radishes)
Directions
  • Step 1 Blend the peeled clove of garlic for approximately 5 seconds.
  • Step 2 Add the chickpeas (without liquid) to the blender together with the cumin, lemon juice and tahini and blend for 1 minute.
  • Step 3 Slowly add the olive oil and blend until smooth. Add extra olive oil if needed.
  • Step 4 Transfer the hummus to a bowl and finish to taste with salt and cayenne pepper.
  • Step 5 Cut the bread in slices of 2-3 cm thickness.
  • Step 6 Smear a layer of 1/2 cm hummus on the bread.
  • Step 7 Halve the avocados, deseed and peel them and cut them in thin lenghtwise slices. Divide them over the sandwishes.
  • Step 8 Finish with some fleur du sel.
  • Step 9 Garnish with radish shoots and pomegranate seeds.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *